Piilota

Kamerat & enkooderit

Kuinka monta rikosta voidaan kameravalvonnalla ennaltaehkäistä?

Kamerat ja kameravalvonta ovat osoittaneet ennaltaehkäisevän tehon rikollisuuden torjunnassa, lisäksi siitä on korvaamaton apu tapahtumien, ilkivallan ja rikoksien selvittelyissä jälkikäteen, luonnollisesti työkalu myös jatkuvaan valvontaan. Näiden lisäksi kameroita voidaan käyttää ihan muihin käyttötarkoituksiin esimerkiksi markkinoinnin selvityksiin, kuten henkilölaskentaan ja muuhun analysointiin.

Teletec:llä on laaja valikoima analogisia ja IP-kameroita niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja kaikki muut tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot kameravalvonnan toteuttamiseksi. Lisäksi meillä on markkinoiden paras myynti- ja tekninen tuki. Mainittakoon, että taustavoimissamme on käytettävissä emoyhtiön projektiyksikkö, jolla valtava kokemus vaativista ja haastavista valvontajärjestelmien toteutuksista, sisältäen tarvekartoituksen, suunnittelun, toteutuksen valvonnan ja dokumentoinnin.

Katso tuotteita valikosta vasemmalla, kokeile valikoissa myös älykkäitä hakusuotimia, näillä löydät helpommin oikean tuotteen.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!