Piilota

Teletec Tosibox-tuotteiden jakelijaksi

2014-01-07

Teletec Connect ja suomalainen Tosibox Oy ovat solmineet pohjoismaisen jakelusopimuksen koskien Tosibox-tuotteita.

Ainutlaatuiset Tosibox-tuotteet mahdollistavat ensimmäisenä maailmassa turvalliset ja automaattiset ”Plug and play” -etäyhteydet verkkolaiteiden välille ilman muutoksia olemassa olevaan verkkoon, riippumatta käytetyn Internet-yhteyden tyypistä.

Tosibox-ratkaisu perustuu älykkäisiin verkkolaitteisiin – Tosibox-lukkoon ja tähän liittyvään Tosibox-avaimeen. Etähallittavat laitteet kytketään Tosibox-lukon kanssa samaan verkkoon. Tosibox-lukko voidaan kytkeä olemassa olevan reitittimen/palomuurin takana olevaan verkkoon ilman reitittimen/palomuurin asetusten muuttamista. Jos kohteessa ei ole olemassa kiinteää laajakaistaliittymää, Tosibox-lukkoon voidaan kytkeä 3G/4G-modeemi. Tämä mahdollistaa turvallisen etäyhteyden muodostamisen myös yksittäisiä laitteita/muutoin rajattuja kohteita ajatellen.

Etäyhteyden muodostava osapuoli käyttää Tosibox-avainta, joka ulkonäöltään muistuttaa USB-muistitikkua. Avain kytketään tietokoneeseen ja mukana tulevan ohjelman avulla otetaan yhteys yhteen tai useampaan Tosibox-lukkoon. Avaimen ja lukon välille muodostuvan salatun yhteyden kautta on mahdollista olla yhteydessä kaikkiin verkkolaitteisiin, jotka ovat liitetty Tosibox-lukkoon. Android-sovelluksella suojattu yhteys voidaan muodostaa myös älypuhelimen/-tabletin kautta.

Tosibox-tuotteet löydät täältä.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!