Piilota

exacqVision 6.2 julkaistu

2014-06-17

ExacqUusin versio exacqVision-videovalvontaohjelmistosta - versio 6.2 - on nyt ladattavissa. Versiossa 6.2 on uutuutena mm. kirjanmerkintä-toiminto sekä tuki useille uusille kameramalleille, kuten Samsung SNF-7010 kalansilmä-/panoraamakameralle.

Kirjanmerkit

Kirjanmerkintä-toiminnon avulla voidaan merkitä kiinnostavia tapahtumia exacqVision:n hakutoiminnon kautta. Kirjanmerkittyjä tapahtumia voidaan myöhemmin tarkastella tai eksportoida esim. muistitikulle. Tapahtumat voivat sisältää video- tai äänimateriaalia samanaikaisesti useilta kameroilta, sekä tekstidataa esim. kassapäätteiltä. Kirjanmerkitty materiaali säilyy palvelimella eikä sitä poisteta automaattisesti kovalevyn täyttyessä.

Laajennettu tuki 360° panoraamakameroille

exacqVision 6.2 tukee mm. Samsung SNF-7010 "kalansilmä"-/panoraamakameraa, jolloin laajakulmaisessa kameran kuvassa voidaan liikkua digitaalisesti. Tällaisen kameran etuna verrattuna perinteiseen PTZ-kameraan on se, että kuvaa tallennetaan koko ajan puolipallon muotoiselta alueelta ja kuva-alassa voidaan liikkua niin live- kuin hakutilassakin vaikuttamatta tallennukseen. Perinteisen PTZ-kameran kohdalla saatetaan menettää tärkeää kuvamateriaalia, mikäli kamera on ohjattu kuvaamaan kiinnostavan tapahtuman kannalta väärään suuntaan. SNF-7010 on myös huomattavasti pienempi ja paremmin ympäristöön sulautuva kuin perinteiset PTZ-kamerat.

Muita uusia toimintoja/parannuksia

  • Nopeampi käynnistys. Client-sovellus käynnistyy nopeammin, mistä on hyötyä etenkin silloin kun ollaan samanaikaisesti yhteydessä useisiin exacqVision-palvelimiin.
  • Lisätoimintoja sarjadatan käsittelyyn. Jos exacqVision kytketään kassapäätteeseen (POS), kassapäätteen tapahtumat voidaan helposti liittään valittuun kameraan. Tätä voidaan hyödyntää esim. linkittämällä tietyn summan ylittävä ostotapahtuma tiettyyn videokuvaan.
  • Nopeampi ja paremmin reagoiva PTZ-ohjaus. Koskien ohjattavia Pelco-, ACTi-, Hikvision- ja UDP-kameroita. Samanlainen parannus kuin ohjattavien Samsung-kameroiden kanssa exacqVision versiossa 6.0.

Päivitys exacqVision versioon 6.2

exacqVision-serveri jossa on Internet-yhteys voidaan päivittää esim. etänä clientin avulla kohdasta Asetukset -> (klikkaa serverin nimeä) -> Järjestelmä -> Päivitys. Päivitys kestää muutamia minuutteja ja kaikki jo tehdyt asetukset säilyvät myös päivityksen jälkeen. Päivitys edellyttää voimassa olevaa päivitysoikeutta serverissä. Mikäli serverin päivitysoikeus on vanhentunut, ota yhteyttä Teletec:iin.

exacqVision-client päivitetään klikkaamalla clientissa oikeassa yläkulmassa olevaa exacqVision-logoa. Valitse avautuvasta ikkunasta "Tarkista päivitykset". Client-ohjelma on aina päivitettävissä veloituksetta uusimpaan versioon.

Lue lisää

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!