Piilota

Dahua Teletec:n uudeksi toimittajaksi

2014-08-25

Teletec Connect ja Dahua Technology ovat solmineet Pohjoismaiden markkinoita koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen.

Dahua Technology, jonka pääkonttori sijaitsee Kiinassa Hangzhoussa, on yksi maailman suurimmista videovalvontatuotteiden valmistajista jolla on toimintaa ympäri maailmaa. Yhtiöllä on kattava valikoima analogisia, HD-SDI -, IP- ja HDCVI-videovalvontatuotteita. HDCVI on Dahua:n patentoima tekniikka, mikä mahdollistaa 1080p-videokuvan siirron koaksiaali- tai parikaapelissa jopa 500 m etäisyydelle.

”Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Dahuan kanssa”, kertoo Emil Warnicke, Teletec Connect AB:n tuotepäällikkö, ja jatkaa. ”Dahua:n tuotteet täydentävät hienosti tuotevalikoimaamme ja uskomme, että asiakkaamme arvostavat laajentuneen tuotevalikoiman tarjoavaa hinta-/laatusuhdetta sekä tuotteiden ominaisuuksia”.

”Tämän uuden sopimuksen ansiosta Teletec Connect on meidän tärkein yhteistyökumppani Pohjoismaissa ja meillä on erittäin positiiviset odotukset yhteistyön suhteen. Teletec:n johtava asema Pohjoismaisena ammattikäyttöön tarkoitettujen turvallisuustuotteiden jakelijana hyödyttää asiakkaitamme esim. vahvistamalla teknistä tukea, tuotteiden saatavuutta ja projektiratkaisujen suhteen”, sanoo Ricky Mei, Dahua Technology:n Pohjoismaiden aluepäällikkö.

Dahua:n tuotteita on saatavilla Teletecin varastosta ja tuotevalikoima kattaa sekä IP-kamerat että -tallentimet. Kamerat ovat yhteensopivia Dahua:n tallentimien sekä useiden muiden videovalvontaohjelmistojen kanssa (mm. Aimetis Symphony, exacqVision ja Mirasys).

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!