Piilota

Tervetuloa meille Joulun välipäivinä ja ensi vuonna!

Joulun välipäivinä ja vuoden vaihteessa konttorimme on auki seuraavasti:

22/12: 08:00 - 16:30
23/12: 08:00 - 15:00
24/12: Suljettu
25/12: Suljettu
26/12: Suljettu

29/12: 08:00 - 16:30
30/12: 08:00 - 16:30
31/12: 08:00 - 15:00

1/1: Suljettu
2/1: 08:00 - 16:30

5/1: 08:00 - 15:00
6/1: Suljettu

Myynti: 040 – 158 5550

Haluamme toivottaa oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Terveisin Team Teletec


Teletec Connect ja Dahua Technology ovat solmineet Pohjoismaiden markkinoita koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen.

Dahua Technology, jonka pääkonttori sijaitsee Kiinassa Hangzhoussa, on yksi maailman suurimmista videovalvontatuotteiden valmistajista jolla on toimintaa ympäri maailmaa. Yhtiöllä on kattava valikoima analogisia, HD-SDI -, IP- ja HDCVI-videovalvontatuotteita. HDCVI on Dahua:n patentoima tekniikka, mikä mahdollistaa 1080p-videokuvan siirron koaksiaali- tai parikaapelissa jopa 500 m etäisyydelle.

”Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Dahuan kanssa”, kertoo Emil Warnicke, Teletec Connect AB:n tuotepäällikkö, ja jatkaa. ”Dahua:n tuotteet täydentävät hienosti tuotevalikoimaamme ja uskomme, että asiakkaamme arvostavat laajentuneen tuotevalikoiman tarjoavaa hinta-/laatusuhdetta sekä tuotteiden ominaisuuksia”.

”Tämän uuden sopimuksen ansiosta Teletec Connect on meidän tärkein yhteistyökumppani Pohjoismaissa ja meillä on erittäin positiiviset odotukset yhteistyön suhteen. Teletec:n johtava asema Pohjoismaisena ammattikäyttöön tarkoitettujen turvallisuustuotteiden jakelijana hyödyttää asiakkaitamme esim. vahvistamalla teknistä tukea, tuotteiden saatavuutta ja projektiratkaisujen suhteen”, sanoo Ricky Mei, Dahua Technology:n Pohjoismaiden aluepäällikkö.

Dahua:n tuotteita on saatavilla Teletecin varastosta ja tuotevalikoima kattaa sekä IP-kamerat että -tallentimet. Kamerat ovat yhteensopivia Dahua:n tallentimien sekä useiden muiden videovalvontaohjelmistojen kanssa (mm. Aimetis Symphony, exacqVision ja Mirasys).


ExacqUusin versio exacqVision-videovalvontaohjelmistosta - versio 6.2 - on nyt ladattavissa. Versiossa 6.2 on uutuutena mm. kirjanmerkintä-toiminto sekä tuki useille uusille kameramalleille, kuten Samsung SNF-7010 kalansilmä-/panoraamakameralle.

Kirjanmerkit

Kirjanmerkintä-toiminnon avulla voidaan merkitä kiinnostavia tapahtumia exacqVision:n hakutoiminnon kautta. Kirjanmerkittyjä tapahtumia voidaan myöhemmin tarkastella tai eksportoida esim. muistitikulle. Tapahtumat voivat sisältää video- tai äänimateriaalia samanaikaisesti useilta kameroilta, sekä tekstidataa esim. kassapäätteiltä. Kirjanmerkitty materiaali säilyy palvelimella eikä sitä poisteta automaattisesti kovalevyn täyttyessä.

Laajennettu tuki 360° panoraamakameroille

exacqVision 6.2 tukee mm. Samsung SNF-7010 "kalansilmä"-/panoraamakameraa, jolloin laajakulmaisessa kameran kuvassa voidaan liikkua digitaalisesti. Tällaisen kameran etuna verrattuna perinteiseen PTZ-kameraan on se, että kuvaa tallennetaan koko ajan puolipallon muotoiselta alueelta ja kuva-alassa voidaan liikkua niin live- kuin hakutilassakin vaikuttamatta tallennukseen. Perinteisen PTZ-kameran kohdalla saatetaan menettää tärkeää kuvamateriaalia, mikäli kamera on ohjattu kuvaamaan kiinnostavan tapahtuman kannalta väärään suuntaan. SNF-7010 on myös huomattavasti pienempi ja paremmin ympäristöön sulautuva kuin perinteiset PTZ-kamerat.

Muita uusia toimintoja/parannuksia

  • Nopeampi käynnistys. Client-sovellus käynnistyy nopeammin, mistä on hyötyä etenkin silloin kun ollaan samanaikaisesti yhteydessä useisiin exacqVision-palvelimiin.
  • Lisätoimintoja sarjadatan käsittelyy...
Read More

Nyt koko OPTEX:n laadukas tuotevalikoima saatavilla kauttamme. Tuotteista löytyvät mm. seinä- ja kattoasenteiset IR- sekä yhdistelmäilmaisimet sisälle ja ulos, sekä linjailmaisimet.

Tutustu tästä linkistä OPTEX-tuotevalikoimaamme.

OPTEX on maailman johtava korkean suorituskyvyn anturiteknologia- ja ilmaisinvalmistaja. Yli 30 vuoden ajan ovat tuhannet ja taas tuhannet asiakkaat maailmanlaajuisesti käyttäneet OPTEX:n ilmaisinteknologiaa.


Uuden Samsung SmartCam-sarjan kameran avulla esim. pienen myymälän, konttorin tai asunnon valvonta on helpompaa kuin koskaan!

Samsung SmartCam ei tarvitse erikseen omaa tallenninta tai ohjelmistoa, vaan tallennus tapahtuu muistikortille kamerassa. Kameran Full HD -resoluutio takaa laadukkaan kuvan, lisäksi kamerassa on liikkeentunnistus ja audiotuki.

SmartCam SNH-6410BN on saatavilla yksinoikeudella vain Teletec:ltä!

YKSINKERTAISTA
Kamera yhdistetään WiFi:n tai langallisen verkon kautta Internetiin.

FIKSUA
Kamera rekisteröidään Samsungin ilmaiseen pilvipalveluun. Pilvipalvelun avulla kameran kuvaa voidaan katsella älypuhelimen tai web-selaimen kautta mistä tahansa eikä reitittimen portinohjauksista tai DDNS-palvelusta tarvitse välittää.


TURVALLISTA
Saat halutessasi reaaliaikaiset ilmoitukset älypuhelimeesi esim. kun kamera havaitsee liikettä.

SNH-P6410BN
- Full HD 1080p (1920x1080), jopal 30 kuvaa/s
- 128° laajakulmainen objektiivi (isoa tilaa voidaan valvoa yhdellä kameralla)
- Wide Dynamic Range (WDR-toiminto)
- Videokuvan tallennus muistikortille (jopa 64 GB)

Lue lisää ja tilaa

 

Lataa sovelluksia

Download Download

 

 SmartCam QR


ExacqVision 6

 

 

 

SpeedSearch

 

 

 

 

Uusin versio exacqVision-videovalvontaohjelmistosta - versio 6.0 - on nyt ladattavissa.

6-versiossa on uutuutena SpeedSearch-hakutoiminto, mikä nopeuttaa merkittävästi tallennetun materiaalin hakua aiempiin versioihin nähden.

Uudessa 6-versiossa on noin 100 parannusta aiempaan, kuten esimerkiksi:

  • Nopeampi ja paremmin reagoiva PTZ-kameraohjaus
  • Kamera-asetusten (tiettyjen valmistajien kameramallit) muuttaminen suoraan exacqVision Clientin kautta.
    (esim. kuvan peilaus/kääntö ja WDR-toiminto päälle/pois)
  • Tuki 80 uudelle kameramallille
  • Uudet versiot myös mobiili- ja web-clientista

Päivitys on yksinkertaista

exacqVision-serveri jossa on Internet-yhteys voidaan päivittää esim. etänä clientin avulla kohdasta Asetukset -> (klikkaa serverin nimeä) -> Järjestelmä -> Päivitys. Päivitys kestää muutamia minuutteja ja kaikki jo tehdyt asetukset säilyvät myös päivityksen jälkeen.

exacqVision-client päivitetään klikkaamalla clientissa oikeassa yläkulmassa olevaa exacqVision-logoa. Valitse avautuvasta ikkunasta "Tarkista päivitykset".

 


Haluamme juhlistaa uusia sivujamme arpomalla yhden iPad Mini:n kaikkien niiden asiakkaidemme kesken, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupastamme huhtikuun 13 päivään mennessä.

Mikäli et vielä ole käynyt tutustumassa ja kirjautumassa sivuillemme, toivomme että nyt olisi siihen sopiva hetki!

Kaikki verkkokauppamme kautta tehdyt tilaukset huhtikuun 13 päivään mennessä osallistuvat arvontaan, iPad Mini:n voittaja julkaistaan verkkosivuillamme.

Olemme valinneet muutamia tuotteita, joista sinun on helppo valita juuri sinulle sopiva tarjoustuote. Nämä verkkokauppatarjouksen hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyillä tilauksilla. Voit tilata tuotteita tarjoushintaan 13 huhtikuuta klo 24:00 asti.

Luonnollisesti voit tehdä normaaliin tapaan muitakin hankintoja sivujemme kautta!

Eikö sinulla vielä ole verkkotunnuksia?
Voit hakea tunnuksia täyttämällä hakemuksen tästä linkistä

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kaipaat lisää tietoa ota yhteyttä, joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Terveisin,

Team Teletec

Timo       040 - 158 5551   timo@teletec.fi
Eija          040 - 158 5552     eija@teletec.fi
Antero   040 - 158 5550 antero@teletec.fi


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!